Şehri Nuh Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz, milli ve manevi değerlerden uzaklaşmadan eğitim ve öğretimi en çağdaş düzeyde sürdüren, okul öncesi eğitimin önemini konusunda her fırsatta farkındalık yaratan ve ailelerle, çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak huzurlu, yaparak yaşayarak öğrenmenin gerçekleştiği eğlenceli aynı zamanda ülkesine bağlı çocuklar yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzun misyonu öncelikle çocukların beden, zihin ve duygusal gelişimlerini sağlamaktır. Bununla birlikte Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarına yardımcı olmak, ´Her birey farklıdır ve özeldir´ bilinci ile çocuklarımızın ön plana çıkan ilgi, yetenek ve değerleri doğrultusunda yönlendirmek, çocuklarımızda milli ve manevi değerleri koruma, sahiplenme ve geliştirme bilincini oturtmak, çocuklarımızın sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü, sorumluluk, farkındalık gibi değerleri ve sosyal davranışları kazanmalarına yardımcı olmak, ayrıca üretme ve problem çözme becerilerine sahip çoçuklar yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2022-2023 eğitim öretim yılı itibariyle faaliyete başlamıştır.

Saatler: 09.00 ile 14.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul ait servis bulunmamaktadır. İsteyen velilerimiz özel servis tutmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehrinuhanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. SEFİNE CAD. ŞEHRINUH ANA OKULU BLOK NO 61 MERKEZ / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Şırnak Merkez

Adres - YENİ MAH. SEFİNE CAD. ŞEHRINUH ANA OKULU BLOK NO 61 MERKEZ / ŞIRNAK

Ulaşım Ulaşım oldukça kolaydır. Şehir içi dolmuşların duraklarına 100 metre uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.